Mobil ordrehåndtering for e-conomic

E-conomic-integrasjon for Field Service Management: Med Handyman og e-conomic er du garantert et feltservicesystem som vokser i takt med virksomheten.

ENKEL OG RASK FAKTURERING MED HANDYMAN OG E-CONOMIC

E-conomic-integrasjon for Field Service Management: Handymans integrasjon med e-conomic gjør det enklere og raskere å bokføre og sende fakturaer direkte fra Handyman. Det betyr at du får bedre oversikt over økonomien - og du kan spare tid på fakturering og ressurser på bokføring.
Ressourceplanlaegger_1920x1200_macbookair13_front.png

Enkel synkronisering

Integrasjonen mellom Handyman Field Service-systemet og e-conomic er en fakturabasert integrasjon. Når en faktura eller kreditnota opprettes i Handyman, eksporterer integrasjonen automatisk fakturaen til e-conomic, enten som en kladdfaktura eller en bokført faktura.

Field Service Management for e-conomic-integrasjonen støtter også synkronisering av:

  • Kunder
  • Kundegrupper
  • Kundekontrakter
  • Kundeadresser og -lokasjoner
  • Prislister
  • Lønnskoder og produktgrupper
  • Fakturaer

Handyman tilbyr et stort utvalg av funksjoner for serviceteknikere, og alle disse funksjonene kan brukes med e-conomic-integrasjonen.

En skybasert e-conomic-integrasjon

e-conomic retter seg mot små og mellomstore bedrifter samt regnskapsførere og bokholdere.

Programmet gjør det enkelt å samarbeide om regnskapet og er så intuitivt å bruke at også ikke-regnskapskyndige enkelt kan håndtere bokføringen selv. I dag er e-conomic markedsleder innen skybaserte økonomisystemer i Danmark og har over 170 000 kunder.

I likhet med Handyman er e-conomic enkelt og intuitivt å bruke. Alt gjøres på nettet, slik at du kan bestille hvor som helst og når som helst.

pexels-andrea-piacquadio-845451-scaled-1.jpg

PROGRAMVARE FOR ADMINISTRASJON AV FELTSERVICE - FOR MOBIL OG KONTOR

Handyman er et profesjonelt serviceadministrasjonssystem som brukes daglig av over 45 000 serviceteknikere og installatører i Danmark, Sverige, Norge og Tyskland. Handyman har et bredt spekter av funksjoner som er utviklet i samarbeid med serviceselskaper – fra timeregistrering til avansert serviceadministrasjon. Handyman gjør det enkelt og intuitivt for både kontorpersonale og mobil brukere å holde styr på oppgaver, timer- og materialforbruk, kontrakter og fakturering.