Mobil ordrehåndtering med Handyman og Contracting Works integration

Field Service Management: Med Handyman og Contracting Works er du garantert et feltservicesystem som kan vokse i takt med virksomheten.

førsteklasses tjenester uten unødvendige hindringer

Velg ordreregistrering med Contracting Works, integrert med Handyman for å effektivisere ordreregistreringen i din håndverksbedrift, elektrikerbedrift eller VVS-bedrift. Med denne dynamiske kombinasjonen blir administrasjonen smidigere, og utearbeiderne kan fokusere på å levere godt dokumenterte tjenester uten unødvendige ekstra arbeid.
Ressourceplanlaegger_1920x1200_macbookair13_front.png

Enkel synkronisering

Handyman har laget en tett og effektiv integrasjon til Contracting Works. Systemet er brukervennlig og intuitivt, og vår integrasjon dekker de viktigste funksjonene mellom begge løsninger.

Integrasjonen støtter synkronisering av:

✓ Kunder
✓ Kundegrupper
✓ Kundekontrakter
✓ Kundeadresser og -lokasjoner
✓ Prislister
✓ Lønnskoder og produktgrupper
✓ Fakturaer

Handyman tilbyr et stort utvalg av funksjoner og disse funksjonene vil udvide den totale funktionaliteten for en Handyman/Contracting Works integrasjon.

skybasert Handyman-integrasjon

Contracting Works er et nettbasert ordre- og prosjektstyringsystem for håndverkere innen elektro, rør- og bygg. Systemet lar håndverkere administrere og organisere ulike oppdrag og prosjekter på en effektiv måte, fra begynnelse til slutt. 

Erfolg im Handwerk mit der Kundendienst Software Handyman

PROGRAMVARE FOR ADMINISTRASJON AV FELTSERVICE - FOR MOBIL OG KONTOR

Handyman er et profesjonelt serviceadministrasjonssystem som brukes daglig av over 45 000 serviceteknikere og installatører i Danmark, Sverige, Norge og Tyskland. Handyman har et bredt spekter av funksjoner som er utviklet i samarbeid med serviceselskaper – fra timeregistrering til avansert serviceadministrasjon. Handyman gjør det enkelt og intuitivt for både kontorpersonale og mobil brukere å holde styr på oppgaver, timer- og materialforbruk, kontrakter og fakturering.

Kontakt oss

Vil du bli bedre kjent med Handyman? Få en personlig demonstrasjon! Fyll ut skjemaet eller ta kontakt for å avtale tid for en gjennomgang.